Szűcs T. Péter ügyvéd - a Megoldás

CÉGELJÁRÁS


Kötelező tőkeemelés a Ptk okán? Segítek! További infó az új honlapomon található, kérem kattintson!

2016. március 15. napjáig a bejegyzett Kft-k közül azoknak, amelyeknek a törzstőkéje nem éri el a hárommillió (3.000.000,-) forintot, tőkeemelést kell végrehajtaniuk.Ez történhet az eredménytartalék terhére, történhet tagi kölcsönből, vagy új vagyoni részesedés bevitelével is, készpénz vagy apport útján.
Fontos, hogy nem kell most a Kft rendelkezésére bocsátani a vagyont, de dönteni kell róla.Bármelyik módot is válasszák, a tőkeemelés végrehajtására, készséggel állok rendelkezésükre.
Tekintettel arra, hogy a különböző megoldások különböző előfeltételekhez kötöttek, amennyiben lehetősége van, írásban, e-mail útján érdeklődjön, és készséggel válaszolok.
Amennyiben csak a törvényben előírt tőkeemelés miatt szükséges a korlátolt felelősségű társaság alapító okiratának vagy társasági szerződésének változtatása, az eljárás az állam felé illeték- és közzétételi díj mentes.
A tőkeemeléssel kapcsolatos jogi képviselet ügyvédi munkadíja alapesetben 50.000,- Ft + Áfa.

Ha Kft-t alapítana és nem kíváncsi a nagyüzemre, a szakértelem mellett emberi hangot és közvetlenséget is keres?
Ön jó helyen jár!

Nálam korrekt, teljes körű tájékoztatást kap, így az alapításhoz szükséges összes szükséges információ a rendelkezésére áll, sőt, már a cégalapítás előtt megküldöm azt a kérdőívet, melynek előzetes kitöltése után Önnek egy percet sem kell az aláíráskor várakoznia a kész anyagok aláírása előtt.
A Kft alapításhoz szükséges doksit ITT is elérheti!

Az egyeztetés a személyes kapcsolat felvétel után rendkívül gyorsan, akár e-mailen is megoldható.

Természetesen igény szerint alkalom nyílik kérdései átbeszélésre, vagy a cégalapítás adataiban történő változtatás átvezetésére a helyszínen is, az Ön igénye szerint. Ebben az esetben azonban az eljárás természetesen valamivel hosszabb időt vesz igénybe, azonban a helyszínen minden további nélkül megvárható.

Összeségében elmondható, hogy a cégalapítás a legmodernebb elektronikus formában történik, így a lehető leggyorsabb eljárás keretében tudom Önnek a gyors cégalapítást, Kft alapítást biztosítani.

A Kft, Bt alapítás díja 80.000,- Ft , illetéke Kft esetén min. 50.000,- Ft.

A Kft, Bt átruházás díja min. 100.000,- Ft , illetéke min. 18.000,- Ft.

A Kft, Bt módosítás székhely változás, ügyvezető váltás, stb. díja 50.000,- Ft , eljárási díja Kft esetén 18.000,- Ft.

Cégbírósági eljáráshoz ún. JÜB azonosítás szükséges, melynek díja 1.670,- Ft/fő.

FIGYELEM!
JÓ HÍR:

A tevékenységi kör változása miatt már nem kell módosítani a cégiratokat, a változás ingyenesen bejelenthető a NAV-nál az erre hivatott nyomtatvány felhasználásával!


Rám van szüksége?

Itt elérhet!
Hívhat is:+36-70-380-4939 , vagy írjon e-mailt itt, vagy kérjen időpontot.

Dr. Szűcs T. Péter
ügyvéd